Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Herne 16g11kcal0.8g1.5g0.1g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g12g33kcal1.9g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g246kcal6.4g6g21.2g1.6g
Valittu annoskoko87g123kcal3.2g3g10.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g61kcal1.6g1.5g5.3g0.4g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.5g12.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327