Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g17g7kcal0.7g1.1g0g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.9g0g0g
Siirappi, tumma12g37kcal0g8.6g0g0g
Neilikka, annos 4g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen12g84kcal0.1g0.1g9.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g35g122kcal1.2g28.3g0.3g1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g588kcal4.2g97.4g19.4g2.4g
Valittu annoskoko87g294kcal2.1g48.7g9.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g147kcal1.1g24.4g4.9g0.6g
Arvot/100g100g339kcal2.4g56.2g11.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349