Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 47g30kcal1.4g2.2g1.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g17g59kcal0.6g13.7g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g270kcal8.2g34g11.2g1g
Valittu annoskoko87g135kcal4.1g17g5.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g67kcal2.1g8.5g2.8g0.3g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300