Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)22g157kcal0g0g17.5g0g
Sokeri 21g85kcal0g20.9g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g6g10kcal0.9g0g0.7g0g
Siirappi, tumma1g3.1kcal0g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta36g128kcal4.6g24.9g0.7g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g777kcal11g95.6g37.8g2.4g
Valittu annoskoko87g389kcal5.5g47.8g18.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g194kcal2.8g23.9g9.5g0.6g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740