Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl16g21kcal2.1g0g1.3g0g
Sokeri10g40kcal0g9.9g0g0g
Leivinjauhe0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl12g42kcal0.2g0.4g4.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki15g8.2kcal1.2g0.7g0g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vadelma 23g10kcal0.2g1g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g313kcal9g39.2g11.8g2.4g
Valittu annoskoko87g156kcal4.5g19.6g5.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g78kcal2.3g9.8g3g0.6g
Arvot/100g100g180kcal5.2g22.6g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168