Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste9g69kcal0g0g7.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Flora Vanilla 12%9g18kcal0.4g1.5g1.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g7.5g42kcal0.6g4.1g2.5g0g
Mustikka metsä- 11g4.9kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g550kcal11g64.4g26.6g2.6g
Valittu annoskoko87g275kcal5.5g32.2g13.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna43g138kcal2.8g16.1g6.7g0.7g
Arvot/100g100g317kcal6.3g37.1g15.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197