Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g19g4.7kcal0.6g0.5g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)19g66kcal2.4g13.1g0.4g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g237kcal15.8g27.8g6.8g1.4g
Valittu annoskoko87g118kcal7.9g13.9g3.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g59kcal4g7g1.7g0.4g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908