Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Punajuuri 44g17kcal0.4g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g77kcal1.6g10.6g2.6g4g
Valittu annoskoko87g38kcal0.8g5.3g1.3g2g
Annoskoko puolitettuna43g19kcal0.4g2.7g0.7g1g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.1g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937