Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.9g5.1kcal0g0g0.6g0g
Katkarapu 7g4.8kcal1g0g0.1g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)0.9g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 9g19kcal0.1g0.2g1.9g0.4g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Katkarapu 42g29kcal6.1g0g0.5g0g
Ketsuppi 9g8.5kcal0.1g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g151kcal15.4g7.2g6.6g1.4g
Valittu annoskoko87g76kcal7.7g3.6g3.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g38kcal3.9g1.8g1.7g0.4g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.2g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073