Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)9g33kcal2g0.1g2.7g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]6.3g21kcal1.7g0g1.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g24g8.3kcal0.3g1.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Kuivahiiva, annos 11g0.7g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g270kcal12.8g32.6g9g1.6g
Valittu annoskoko87g135kcal6.4g16.3g4.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g68kcal3.2g8.2g2.3g0.4g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138744