Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 33g12kcal1.5g0.7g0.1g0.8g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g10g13kcal0.4g0.4g1g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio0.5g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Voi 0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g84kcal5.4g2.6g5.2g1.8g
Valittu annoskoko87g42kcal2.7g1.3g2.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna43g21kcal1.4g0.7g1.3g0.5g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114169