Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 22g42kcal3.8g1.2g2.4g0.1g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi11g1.1kcal0.2g0.2g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)11g18kcal0.9g0.4g1.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g20g7.1kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Becel juokseva, annos 10g0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g22g72kcal2.6g14.2g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g290kcal15.4g34.8g9.8g4.8g
Valittu annoskoko87g145kcal7.7g17.4g4.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna43g73kcal3.9g8.7g2.5g1.2g
Arvot/100g100g167kcal8.9g20g5.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007