Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g42g53kcal6.2g0g3.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g2.9g7.9kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Korppujauho 2.6g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g210kcal16.2g8.4g13.4g1g
Valittu annoskoko87g105kcal8.1g4.2g6.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g52kcal4.1g2.1g3.4g0.3g
Arvot/100g100g121kcal9.3g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422