Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g5.2g28kcal0g0g3.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g6kcal0.6g0.9g0g0g
Raparperi, tuore26g8.1kcal0.2g1.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g343kcal6.6g60.2g7.2g2.2g
Valittu annoskoko87g172kcal3.3g30.1g3.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna44g86kcal1.7g15.1g1.8g0.6g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.6g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669