Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 16g19kcal4g0g0.3g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g16g5.5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 6.7g23kcal0.5g4.8g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g98kcal9.6g11.2g1.2g1.6g
Valittu annoskoko87g49kcal4.8g5.6g0.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g25kcal2.4g2.8g0.3g0.4g
Arvot/100g100g56kcal5.5g6.4g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381147