Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 13g19kcal2.7g0g0.9g0g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kidneypapu keitetty 100g7.2g6.8kcal0.5g1.1g0g0.5g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g7.2g6.8kcal0.5g1.1g0.1g0.6g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g89kcal7.8g7.2g3g3.4g
Valittu annoskoko87g44kcal3.9g3.6g1.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna43g22kcal2g1.8g0.8g0.9g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4.1g1.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71179