Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green12g38kcal2.8g5.8g0.1g1.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g29g10kcal0.3g2g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lehtikaali 3.1g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g127kcal9.6g16.2g2g4g
Valittu annoskoko87g64kcal4.8g8.1g1g2g
Annoskoko puolitettuna43g32kcal2.4g4.1g0.5g1g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012