Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.7g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska 35g10kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Korianteri, tuore, annos 20g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 35g24kcal5.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g156kcal10.8g5.4g10g1.6g
Valittu annoskoko87g78kcal5.4g2.7g5g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g39kcal2.7g1.4g2.5g0.4g
Arvot/100g100g89kcal6.2g3.1g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228