Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli 6.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tomaatti 6.6g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g14g46kcal2.2g8.7g0.3g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 23g6.9kcal0.1g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g193kcal12.2g22g5.6g3g
Valittu annoskoko87g97kcal6.1g11g2.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna44g48kcal3.1g5.5g1.4g0.8g
Arvot/100g100g111kcal7g12.7g3.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413