Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g51g14kcal0.6g2.4g0.2g1.5g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g21g40kcal3.2g0g3.2g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g8.8g5.3kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g5.6g4.2kcal1g0g0.1g0g
Auringonkukkaöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g140kcal9.8g5.6g9.2g3.2g
Valittu annoskoko87g70kcal4.9g2.8g4.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna44g35kcal2.5g1.4g2.3g0.8g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.2g5.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172789