Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)167g1203kcal1.3g1.3g133.6g0g
Sokeri 234g949kcal0g233.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 267g917kcal27.2g187.1g3.2g9.4g
Kananmuna kuoreton 147g210kcal18.4g0.4g15.1g0g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 33g15kcal1g1.6g0.5g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8g30kcal1.5g0.9g1.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g6659kcal99.2g852.4g308.2g23.6g
Valittu annoskoko860g3330kcal49.6g426.2g154.1g11.8g
Annoskoko puolitettuna430g1665kcal24.8g213.1g77.1g5.9g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925