Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 57g76kcal4.8g10.1g1.1g2.9g
Papu valkoinen, keitetty 64g69kcal5.4g9g0.2g4.5g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Kaali, valkokaali86g18kcal1g2.9g0.2g1.8g
Tomaattimurska 114g34kcal0.6g6.1g0.2g2.2g
Rajah Mild Curry Paste (10g)14g20kcal0.6g1.2g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 429g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 43g137kcal10.5g19.6g0.8g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g774kcal47g102.6g12.2g32.2g
Valittu annoskoko860g387kcal23.5g51.3g6.1g16.1g
Annoskoko puolitettuna430g194kcal11.8g25.7g3.1g8.1g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916