Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g92g211kcal10.1g15.6g14.7g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g130g78kcal2g16.9g0.1g1.2g
Lanttu 36g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala11g31kcal2.2g0.6g2.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.2g0.1g1.3g
Valio voi7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g814kcal31g79g46.6g7.2g
Valittu annoskoko860g407kcal15.5g39.5g23.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna430g204kcal7.8g19.8g11.7g1.8g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484