Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 17g146kcal0g0g16.5g0g
Vadelma 331g136kcal3.3g13.6g2.6g12.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka33g132kcal0g32.7g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe17g48kcal0.2g9.3g0g6.6g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 66g189kcal10.3g0.1g16.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 199g84kcal19.5g0.8g0.2g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g99g412kcal77.4g6.2g8.7g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)99g347kcal13.9g55.6g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g2987kcal249.2g236.6g102.6g37.6g
Valittu annoskoko860g1494kcal124.6g118.3g51.3g18.8g
Annoskoko puolitettuna430g747kcal62.3g59.2g25.7g9.4g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.8g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177