Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow125g688kcal1.1g1.1g75g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Piimä, rasvaton (Valio)100g32kcal3.3g4.5g0g0g
Mustikka metsä- 150g66kcal0.7g9.6g0.9g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g4879kcal74.8g738g167g28g
Valittu annoskoko860g2439kcal37.4g369g83.5g14g
Annoskoko puolitettuna430g1220kcal18.7g184.5g41.8g7g
Arvot/100g100g284kcal4.3g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105