Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 312g347kcal67.6g0g8.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 7.8g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 103g73kcal0.3g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 7.8g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Sieni tatti, hapero 38g10kcal0.7g1.1g0.2g0.7g
Palsternakka 31g20kcal0.2g3.7g0.1g1.4g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g55g76kcal14.8g0.5g1.6g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)122g43kcal1.2g8.4g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g1337kcal176.4g56g26.6g14.8g
Valittu annoskoko860g668kcal88.2g28g13.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna430g334kcal44.1g14g6.7g3.7g
Arvot/100g100g78kcal10.3g3.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263