Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 199g683kcal20.3g139.4g2.4g7g
Leivinjauhe 12g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 32g131kcal0g32.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen268g89kcal8.8g13.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 92g115kcal10.1g0.2g8.3g0g
Voi 11g78kcal0.1g0g8.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g221kcal0g0g24.5g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g23g120kcal0.9g13.6g6.9g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.1g25kcal0g6.1g0g0g
Banaani, kuorittu 192g167kcal2g35g0.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g3294kcal85.6g487.6g103.2g23.4g
Valittu annoskoko860g1647kcal42.8g243.8g51.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna430g824kcal21.4g121.9g25.8g5.9g
Arvot/100g100g192kcal5g28.3g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394