Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g333g80kcal4g11.3g0.7g7g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka67g7.3kcal0.7g0.7g0.1g0.7g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g60g18kcal0.9g3g0.2g0g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g247kcal13g36.4g2.2g17.6g
Valittu annoskoko860g123kcal6.5g18.2g1.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna430g62kcal3.3g9.1g0.6g4.4g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913