Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g166g565kcal3.3g5g58.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g66g485kcal0.7g0.7g53.1g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g100g379kcal28.9g0.1g28.9g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 166g105kcal5g8g5.8g0g
Fiber husk (1rkl=10g)13g1.3kcal0.2g0g0.1g11.3g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g13g0kcal0g0g0g13.3g
Riisijauho / -hiutale 91g330kcal7g72.4g0.6g0.9g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g28g21kcal1.4g3.4g0.1g19.8g
Leivinjauhe 33g58kcal1.7g12.6g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 8.3g0.2kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g75g85kcal13.4g0.6g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g4117kcal125.2g214.6g300.6g94.8g
Valittu annoskoko860g2058kcal62.6g107.3g150.3g47.4g
Annoskoko puolitettuna430g1029kcal31.3g53.7g75.2g23.7g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656