Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3400g995kcal32g153g13.6g64.6g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g2000g2800kcal420g0g140g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g375g1275kcal24.8g292.5g2.3g0g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.5g4.7g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g1950g1073kcal33.2g128.7g46.8g23.4g
Tilli, tuore 200g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Persilja 250g68kcal3.5g2.8g0.5g20g
Rypsiöljy 150g1327kcal0g0g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17200g15361kcal1048.6g1184g710.6g233.8g
Valittu annoskoko8600g7681kcal524.3g592g355.3g116.9g
Annoskoko puolitettuna4300g3840kcal262.2g296g177.7g58.5g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045