Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2600g3253kcal546g0g117g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g3000g900kcal33g162g6g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g920g828kcal58g147.2g2.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka280g230kcal9.5g53.2g2.8g2.8g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g1400g1260kcal21g126g70g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17200g12941kcal1335g976.8g397.2g5.6g
Valittu annoskoko8600g6471kcal667.5g488.4g198.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna4300g3235kcal333.8g244.2g99.3g1.4g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209308