Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2000g481kcal36.2g44g6g46g
Parsakaali brokkoli 2000g701kcal92.4g39g6g50g
Broileri rintafile,maustamaton2000g2062kcal462g0.2g20g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1000g1300kcal30g20g130g1g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g800g2880kcal224g15.2g208g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17200g20289kcal1721.2g284.8g1300g194g
Valittu annoskoko8600g10144kcal860.6g142.4g650g97g
Annoskoko puolitettuna4300g5072kcal430.3g71.2g325g48.5g
Arvot/100g100g118kcal10g1.7g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226874