Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 5600g17949kcal1499.1g0g1340.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1120g3780kcal134.4g0g414.4g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia800g1200kcal136g0g72g0g
Juusto, mozzarella 480g1251kcal89.3g0g97.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g160g166kcal12.6g26.1g1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17200g49948kcal3852.8g54.8g3941g6.4g
Valittu annoskoko8600g24974kcal1926.4g27.4g1970.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna4300g12487kcal963.2g13.7g985.3g1.6g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588