Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g1699g5437kcal203.9g5.1g509.7g0g
Herkkusieni säilyke 2299g390kcal48.3g4.6g6.9g55.2g
Sipuli 550g166kcal6.9g26.4g1.1g9.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.7g8.7g0g
Punaviini 500g352kcal1.5g1g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g3498g11473kcal458.2g2263.2g66.5g244.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17200g35802kcal1438.6g4602g1185.8g618.8g
Valittu annoskoko8600g17901kcal719.3g2301g592.9g309.4g
Annoskoko puolitettuna4300g8950kcal359.7g1150.5g296.5g154.7g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981