Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g921g2108kcal101.3g156.5g147.3g0g
Vesi5003g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1301g781kcal19.5g169.1g1.3g11.7g
Lanttu 360g104kcal3.6g16.6g1.1g6.5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala110g308kcal22g5.5g22g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g530g149kcal3.2g31.6g1.1g13.3g
Valio voi75g540kcal0.8g0.8g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17200g8141kcal308.6g789g466.8g73.2g
Valittu annoskoko8600g4070kcal154.3g394.5g233.4g36.6g
Annoskoko puolitettuna4300g2035kcal77.2g197.3g116.7g18.3g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484