Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 3200g900kcal34.2g137.6g6.1g65.6g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1600g848kcal91.2g84.8g16g0g
Pekoni, paistettu 600g3090kcal98.6g0g304.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK3200g5440kcal320g320g320g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17200g20557kcal1088g1084.8g1292.4g137.6g
Valittu annoskoko8600g10278kcal544g542.4g646.2g68.8g
Annoskoko puolitettuna4300g5139kcal272g271.2g323.1g34.4g
Arvot/100g100g120kcal6.3g6.3g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174