Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino2249g7871kcal292.3g1506.7g56.2g134.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1799g5766kcal481.6g0g430.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g3508g1473kcal56.1g301.7g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 742g1059kcal92.8g2.2g76.1g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)306g367kcal9.2g12.5g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17208g33072kcal1864g3646.2g1194.2g269.8g
Valittu annoskoko8604g16536kcal932g1823.1g597.1g134.9g
Annoskoko puolitettuna4302g8268kcal466g911.6g298.6g67.5g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511