Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)675g182kcal8.8g32.4g1.4g11.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Oliiviöljy 122g1075kcal0g0g121.6g0g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.7g1.2g3.4g
Linssi, punainen, Go Green1351g4390kcal324.2g661.8g13.5g162.1g
Vesi5628g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g126g151kcal3.2g7.6g11.3g1.9g
Peruna, keskikokoinen 60g540g324kcal8.1g70.2g0.5g4.9g
Tomaattipyree, Pirkka135g111kcal4.6g25.7g1.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17208g12562kcal703.2g1604.6g302g371.2g
Valittu annoskoko8604g6281kcal351.6g802.3g151g185.6g
Annoskoko puolitettuna4302g3141kcal175.8g401.2g75.5g92.8g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442