Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 90g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Kalaliemikuutio 99g302kcal9.9g33.7g13.9g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 541g411kcal24.3g69.7g1.1g5.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2252g2928kcal67.6g45g292.8g0g
Purjosipuli901g171kcal16.2g21.6g1.8g18.9g
Paprika punainen 1171g343kcal11g52.7g4.7g22.3g
Tonnikala öljyssä 2523g4788kcal684.1g0g227g0g
Ruokaöljy keskiarvo 126g1114kcal0g0g126g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17208g20169kcal1632.8g447g1336g99.2g
Valittu annoskoko8604g10084kcal816.4g223.5g668g49.6g
Annoskoko puolitettuna4302g5042kcal408.2g111.8g334g24.8g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080