Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 6405g6861kcal1479.5g0g96.1g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g961g7013kcal9.6g9.6g768.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti224g406kcal6.1g26.9g31.4g0g
Valkosipuli 192g208kcal15.2g31.3g1.2g4g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g128g60kcal1.9g9.4g1.5g3.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro128g39kcal2.7g5.4g0.6g4.1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g192g419kcal44.2g0.2g26.9g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g192g1249kcal57.6g0g76.9g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g160g183kcal1.3g10g16.3g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17216g32886kcal3236.6g186.8g2039.2g34.8g
Valittu annoskoko8608g16443kcal1618.3g93.4g1019.6g17.4g
Annoskoko puolitettuna4304g8222kcal809.2g46.7g509.8g8.7g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334029