Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 3203g901kcal34.3g137.7g6.1g65.7g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1602g849kcal91.3g84.9g16g0g
Pekoni, paistettu 601g3093kcal98.7g0g304.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK3203g5445kcal320.3g320.3g320.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17216g20576kcal1089.2g1085.8g1293.6g137.8g
Valittu annoskoko8608g10288kcal544.6g542.9g646.8g68.9g
Annoskoko puolitettuna4304g5144kcal272.3g271.5g323.4g34.5g
Arvot/100g100g120kcal6.3g6.3g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174