Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen105g756kcal1g1g84g0g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 179g725kcal0g178.3g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g210g735kcal7.3g170.1g2.1g6.3g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten32g104kcal7.4g14.2g6.6g3.5g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g63g252kcal0g63g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten11g35kcal2.5g4.7g2.2g1.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen35g252kcal0.3g0.3g28g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 35g16kcal1g1.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g6020kcal59g879.2g262.6g22g
Valittu annoskoko861g3010kcal29.5g439.6g131.3g11g
Annoskoko puolitettuna431g1505kcal14.8g219.8g65.7g5.5g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002