Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.6g0g
Sokeri 99g401kcal0g98.8g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 58g20kcal1.8g2.9g0.1g0g
Maito rasvaton 200ml58g19kcal1.9g2.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g58g425kcal0.6g0.6g46.5g0g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 151g519kcal15.4g105.9g1.8g5.3g
Mustikka metsä- 145g64kcal0.7g9.3g0.9g4.8g
Raparperi 105g35kcal0.7g5.8g0.1g1.5g
Voi, 1 tl, 5 g29g212kcal0.3g0.3g23.3g0g
Sokeri 49g201kcal0g49.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.9g26.5g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g4255kcal67.2g609.6g159.6g25.8g
Valittu annoskoko861g2128kcal33.6g304.8g79.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna431g1064kcal16.8g152.4g39.9g6.5g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678