Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g87g637kcal0.9g0.9g69.8g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g131g445kcal2.6g3.9g47.1g0g
Kookoshiutale 31g202kcal2.5g2g19.7g5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 489g189kcal0.8g39.9g0.4g7.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.7g6.4kcal0.1g1.4g0.1g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g87g532kcal16.6g4.4g48g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 35g235kcal9.4g2.4g20.2g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g4492kcal65.8g109.8g410.6g33.2g
Valittu annoskoko861g2246kcal32.9g54.9g205.3g16.6g
Annoskoko puolitettuna431g1123kcal16.5g27.5g102.7g8.3g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976