Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 145g62kcal0.6g5.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai114g399kcal13.7g81g2.4g3.4g
Ruokaöljy keskiarvo 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 48g61kcal5.3g0.1g4.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 197g437kcal34.5g0g33.6g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska 175g52kcal1g9.3g0.4g3.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 88g76kcal2.7g3.9g5.3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g77g299kcal22.3g1.5g22.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g2840kcal160.6g204.6g143.8g13.8g
Valittu annoskoko861g1420kcal80.3g102.3g71.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna431g710kcal40.2g51.2g36g3.5g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574