Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g4.7g0.3kcal0g0g0g0g
Karjalanpaisti atria 700g163g261kcal31g0g15g0g
Bataatti, kuorittu 419g339kcal6.6g70.6g0.2g12.6g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkopippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 4.7g5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g105kcal0g0g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g1436kcal76.8g145.4g53.6g26.4g
Valittu annoskoko861g718kcal38.4g72.7g26.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna431g359kcal19.2g36.4g13.4g6.6g
Arvot/100g100g83kcal4.5g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335436