Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 771g294kcal2.1g54.3g0.7g26.4g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8.8g32kcal0.3g7g0.3g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g26g84kcal0.3g20.5g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl18g112kcal2.5g0.6g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g1406kcal11g165.4g63.8g52.8g
Valittu annoskoko861g703kcal5.5g82.7g31.9g26.4g
Annoskoko puolitettuna431g351kcal2.8g41.4g16g13.2g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598