Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 362g65kcal2g9g1.4g2.5g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)171g68kcal2.9g14g0.2g2.4g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g66g184kcal12.5g0g15.1g0.7g
Suippopaprika, makea, Pirkka88g22kcal0.8g4g0.4g1.7g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g175g210kcal33.3g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g1099kcal103g54g51.8g14.6g
Valittu annoskoko861g549kcal51.5g27g25.9g7.3g
Annoskoko puolitettuna431g275kcal25.8g13.5g13g3.7g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372417