Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 247g136kcal4g32.6g0.4g2.1g
Lohifilee 148g289kcal27.6g0g19.9g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%19g139kcal0g0g15.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g66kcal2g13.5g0.2g0.7g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 321g109kcal9.8g15.7g0.3g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g64g129kcal6.4g3g9.6g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g1.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1723g1844kcal109.2g129.8g99.6g5.6g
Valittu annoskoko862g922kcal54.6g64.9g49.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna431g461kcal27.3g32.5g24.9g1.4g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108983