Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g135g81kcal2g17.6g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lohifileepalat (Findus)225g293kcal47.3g1.1g11.3g0g
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Kalaliemikuutio 8.3g25kcal0.8g2.8g1.2g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Vesi376g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1724g1195kcal104.8g61.6g57.6g6g
Valittu annoskoko862g597kcal52.4g30.8g28.8g3g
Annoskoko puolitettuna431g299kcal26.2g15.4g14.4g1.5g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742